2015. február 2., hétfő

ACCESS Consciousness

ACCESS Consciousness egy különleges módszer.

Mit szólnál ahhoz, ha létezne olyan gomb, amellyel  rossz szokásaidat, félelmeidet csak úgy törölhetnéd? Meglátnád azokat a választási lehetőségeidet is, amelyeket sorban kihagysz az életben és ezért börtönben érzed magad, lehangoltan örömtelenül éled napjaidat.

A függőségeink megakadályozzák a tisztánlátásunkat, tiszta döntéseinket, végtelen választási lehetőségekből való szemezgetéseket. Előítéletek sorozata árnyékolja el szemünk elől a napfényt.

Ezeket a gátakat más terápiával akár évekig tartó kemény munkával lehet lebontani egyesével. 

Az ACCESS Consciousness kezelések lehetőséget adnak arra, hogy pihenve, fekve, vagy ülve akkora lépést tegyél a falak lebontására, amekkorát el tudsz fogadni, de el sem tudsz képzelni.

Sokan arról számolnak be, hogy csak nevetni tudnak azon, hogy régen milyen abszurd vitákba, veszekedésekbe mentek bele, miken siklottak át...

" A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél." (Gary Douglas)

Szombat és vasárnap egy csodálatos, pihentető terápián, képzésen vettem részt Győrben: ACCESS BARS (változás az élet minden területén), MIMICRY (átvett nézetek, szokások, amik megkötözhetnek), LÁTÁS JAVÍTÁS.

Szombathelyen és környékén élőknek lehetőségük van ennek a hatásos módszernek a megtapasztalására.

HÍVJ, HOGY AZ ELSŐK KÖZÖTT élvezhesd a jótékony hatásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése