2015. február 4., szerda

ACCESS BARS kezelés


ACCESS BARS Kezelés


fejeden lévő 32 pont egyszerű érintésétől jobban érezheted magad

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít

Felszabadító tudatosságnövelő módszer, mely segít megszabadulni a fix nézőpontjaidtól, ítéleteidtől, hogy végre jelen legyél, önmagad legyél és valódi szabad választásaid lehessenek.


Gyermekek iskolai nehézségeit, tanulási, vizsgázási és beilleszkedési gondjait, alvási vagy egészségi problémáit is nagyban könnyítheti a kezelés.
Az elfogadás a félelmek, szorongások, korlátok, ítéletek, berögzült nézőpontok elengedésével párosulva csodákra képes.

Az ACCESS megmutatja neked mi mindent tudsz, amiről eddig nem is gondoltad, hogy képes vagy rá.


"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas


MIMIKRI -Másoktól átvett érzelmek, hitrendszerek, életutak, életvezetési minták, fájdalmak eltörlése

Amit bezársz a testedbe, amikor meg akarsz érteni valakit és ezért leutánzod, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni.

Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek lemásolásából adódó problémák törlése, valamint annak a szokásnak a törlése, hogy valaki átvegyen másoktól dolgokat gondolkodás nélkül. Fix nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli amit ki akartál próbálni és aztán már azt is elfelejtetted, hogy nem a tiéd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése