ACCESS Consciousness

ACCESS Consciousness egy különleges
módszer. (Képzések, kezelések, kipróbálás!)

Sok más terápiával gátak lebontása akár évekig tartó kemény munkával lehetséges. 

Új honlapom: http://megnyilolehetosegek.hu
 
ACCESS kezelésnél rossz szokásaidat, félelmeidet csak úgy törölheted néhány "gomb" érintésével. Ennek hatására meglátod azokat a lehetőségeidet is, amelyeket sorban kihagysz és ezért börtönben érzed magad, akár örömtelenül, lehangoltan éled napjaidat.

A függőségeid gátolják a tisztánlátásod, tiszta döntéseid, végtelen lehetőségek sorozatából való választási lehetőségeid? Előítéletek árnyékolják el szemed elől a napfényt?

Gyermekeidnél ha megállapítottak figyelemzavart, magatartásproblémákat, tanulási nehézségekbe ütköztök, megoldást nyújthat neked.

Az ACCESS Consciousness kezeléseid pihenve, fekve, vagy ülve történnek, olyan, mint egy masszázs. Falaid közül annyit bontasz le, amekkorát el tudsz fogadni, de el sem tudsz képzelni.

Sokan arról számolnak be, hogy csak nevetni tudnak azon, hogy régen milyen abszurd vitákba, veszekedésekbe mentek bele, miken siklottak át... Sikeresebbek lettek az életük minden területén (kapcsolatok, munkahely, pénz...) 
Szeretnél közéjük tartozni?

" A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél." (Gary Douglas)

Nálam megtalálható kezelések:
 ACCESS BARS (változás az életed minden területén: siker, pénz, kapcsolatok, kreativitás)- fej "masszázs"
 MIMICRY (törölheted átvett nézeteid, szokásaid, amik megkötöznek)- "segítő" személyiségeknek főleg ajánlott
 LÁTÁS JAVÍTÁS- (egy vagy két kezelés egyben) probléma van a szemeddel, nem veszel észre dolgokat, pedig az orrod előtt vannak? Homlok és arcüreg problémád van?  Ezzel a kezeléssel segítek rajta ...
FACELIFT ARCMASSZÁZS fiatalítja arcizomzatodat természetes módon, fájdalmak és kellemetlen érzetek nélkül adja vissza az arcod fiatalságát, szépségét és kondícióját (5 alkalom után már jól látható a változás) Maradandó hatás elérése érdekében 10-20 kezelés ajánlott.
MTVSS immunerősítő testkezelés(ek).  Lelki eredetű betegségekre.

Szombathelyen és környékén élsz? Lehetőséged van ennek a hatásos módszernek a megtapasztalására.

HÍVJ, hogy élvezhesd jótékony hatásait!
BARS: másfél-2 órás kezelés: 13 000 Ft     -       59 000 Ft/ 5 alkalom
1 órás kezelés:   10000 Ft  (kivételes esetben egy problémára)

kb 15-30-60 perces kezelés kisgyermekeknek:   4000 - 8000-10000 Ft

TESTKEZELÉS:
1 alkalom (másfél-2 órás): 13 000 Ft     -       59 000 Ft/ 5 alkalom

KÉPZÉSEK:
Befektetés önmagadba: 54.000 Ft ,
19 éves korig és ismétlőknek 27.000Ft
15 éves korig ingyen (gyermek részvétele szülővel együtt lehetséges)


Rólam mondták: http://dulajelenlet.blogspot.hu/2015/02/access-bars-kezeles_19.html

Magyar honlap:
http://hun.accessconsciousness.eu/gyik/

Bővebb információt a videón találhatsz:
http://dulajelenlet.blogspot.hu/2015/02/access-bars-access-testkezelesek.html

ACCESS facilitátoraim honlapját és képzéseit ajánlom:  
Kun Eszter: www.legyeljelen.hu
M.Kovács Angéla: http://aranydandelion.hu/
Schuller Ágnes: http://valaszthatsz.com/

Történetek:
-"Az Access kezelések számomra rendkívül kellemesek, relaxálóak és elsősorban eredményesek voltak. Valahogy megváltozott a világ bennem és körülöttem. Az állandó szorongás és félelem elmúlt. A stresszt (ami a mai világban mindenhol jelen van sajnos) sokkal jobban kezelem. A lényegtelen dolgok amelyek megoldására rengeteg energiát fordítottam elvesztették hatalmukat felettem, már nem jelentenek többé gondot. Fizikailag is sokkal jobban vagyok. Mindenki aki testi-lelki bajokkal küzd érdemes ha igénybe veszi ezt a csodálatos módszert.                                                                           Köszönöm: Ildikó "


-"teljesen lenyugodtam és ... szerint teljesen más a hangom is:)sokszor észrevettem,hogy amin régen "felhúztam" magam,azon most nem problémáztam.Sokat segítettél Melinda köszönöm!" Zsuzsi

Egy kislány elesett, nem akart gyógyulni a térde, gyógyszerek hatására sem. Kilátásba helyezték nála a műtétet, amikor megkerestek. Egy konfliktus feloldása után, (kérdésekkel, Access energetikai kezeléssel mellette) gyógyultnak nyilvánították. Megspóroltunk egy műtétet, és rengeteg plusz fájdalmat, gyógyszert közérzetjavítással. Egyikünk sem több, sem kevesebb. Az ember gyógyításánál figyelembe kell venni, hogy a kezelt sokkal többet tud a saját életéről, mint aki őt meg akarja szerelni. A gyógyulás akkor következik be, ha az egység helyreállt, különben az egyik helyen foltozunk, a másik helyen kilyukad... Mit választasz? Mi lenne, a számodra a legjobb? Mi lenne, ha most a könnyebb megoldásként nem a magad bántalmazását választanád?  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése