DÚLASÁG


Kernné Mihácsi Melinda

ACCESS Consciousness® kezelő

Önismereti és Párkapcsolati Problémamegoldó Tréner

Szüléstámogató és Gyermekágyas Professzionális Dúla

Új honlapom: http://megnyilolehetosegek.hu

"Ha a dúla gyógyszer lenne, etikátlan lenne nem használni"-Dr. John Kennel

 1977 novemberében születtem. Az élet olyan „tanárokat” adott mellém, akiktől természetességet, rugalmasságot, empátiát tanulhattam. Ruhaipari mérnökként 2005 tavaszán mentem férjhez. Nemsokára várandós lettem első gyermekünkkel. Az előkészületek, a férjem, a fogadott szülésznő és az orvos ellenére mégis hiányzott valami. A szülés alatt egyedül éreztem magam. Ez az érzés indított el egy csodálatos úton, mely a dúlasághoz vezetett. Előadásokat hallgattam a szülésről, megismerkedtem a dúla fogalmával. Második kislányom születése csodálatos élmény és megerősítés volt számomra. Ez után lehetőségem nyílt dúlaképzéseken részt venni. Harmadik gyermekem megszületése mindent megváltoztatott. Begyógyította a régi sebeket, új távlatot nyitott az önismeretben, a férjemmel és gyermekeimmel való kapcsolatomban. Élményéből folyamatosan töltekezhetek.
Személyesen is megtapasztalhattam: a várandósság, szülés, születés időszaka egyszeri megismételhetetlen esemény mind az anya, az apa és a baba számára. Egy új család születése. Hogy ez az esemény felemel, vagy lesújt, túléljük, vagy megéljük, rajtunk és a minket körülvevő személyeken múlik.

A dúla jelenléte olyan, mint forróságban a nyári zápor, fagyban a nap melege. Ha kell átölel és ringat, mint a víz, vagy támaszt, mint a szikla, máskor körülvesz, éltet, jelen van, mint a friss levegő.

Dúlaként fontosnak tartom, hogy életetek egyik legnagyobb eseményére, a gyermek érkezésére, egy gyönyörű, felemelő élményként tudjatok készülni, és születésekor megélhessétek ezt. Mellettetek állva ezt az élményt védem, és támogatom a várandósság, szülés és gyermekágy alatt.

Amennyiben szülés után csalódottnak érzed magad, úgy érzed segítségre van szükséged, császáros szülésed volt hívj bátran! Segítek a felépülésben.

Császár utáni hüvelyi szülésre készülésnél is segítségedre lehetek, ha megkeresel.

2014 júniusától Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó trénerként azon munkálkodom, hogy a hozzám forduló szülőknek a gyermeknevelés öröm legyen az első pillanattól fogva. Tudják élvezni és megélni minden kihívásával együtt.

Tapasztalataim, képzéseim által szerzett tudást szívem teljes melegével nyújtom feléd. Annyit merítesz belőle, amennyi neked kell.


Rólam mondták: http://dulajelenlet.blogspot.hu/2014/10/neked-miben-segithetek-szules-tamogatas.html

Hívj, ha többet akarsz megtudni:

várandósságról, kórházi szülésről, otthonszülésről, gyermekágyról, szoptatásról, igény szerinti hozzátáplálásról, segített szobatisztaságról, hordozásról, gyermeknevelésről, párkapcsolatról...
vagy ha támogatásra van szükséged!

„Az emberek nem azt látják, ami
ténylegesen van, hanem aminek a
látására tanították őket.”

Anthony de Mello

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése