Magamról

Kernné Mihácsi Melinda

ACCESS Consciousness® kezelő

Önismereti és Párkapcsolati Problémamegoldó Tréner

Szüléstámogató és Gyermekágyas Professzionális Dúla


Új honlapom: http://megnyilolehetosegek.hu

 

Örömteli gyermeknevelés boldog családban!

Foganástól születésen, az emberi kapcsolatokon keresztül, a családtervezésen át, a szülésnél, gyermeknevelésnél, egészség témakörében átfogó segítséget nyújtok neked.

2014 júniusától Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó trénerként azon munkálkodom, hogy egyéni problémáidra választ találj. Pártalálás nehézségeiben, gyermekvállalásra felkészülésben (sok apróságban, ami megkönnyíti az életed), a gyermeknevelésben (hogy öröm legyen az első pillanattól fogva). Tudjad élvezni és megélni minden kihívásával együtt.

Access Consciousness® a világon már 46 országban elérhető :
Access Bars® fejen végzett energetikai kezelés páratlan személyiségfejlesztő módszer. Rossz szokásaidat, félelmeidet, stresszt törölhetünk néhány „gomb” érintésével, úgy, hogy nem kell egyesével mindent előhívni, megnevezni. A nehézségekre és a jövőre koncentrálva, kérdéseket teszek fel. A láthatóvá vállnak számodra azok a lehetőségek -siker, pénz, kapcsolatok, kreativitás- amelyeket eddig sorban kihagytál.
Az Access testkezelésekkel hajlandó leszel látni dolgokat, helyrejöhet fizikai látásod, erősíthetjük az immunrendszered, egészségügyi problémáidat, ráncaidat tüntethetjük el. Mindez relaxálva, fájdalom nélkül.

Gyermekeidnél amennyiben felmerült figyelemzavar, magatartásprobléma, tanulási nehézség, megoldást nyújthat.


Rólam mondták: http://dulajelenlet.blogspot.hu/2014/10/neked-miben-segithetek-szules-tamogatas.html


Gyermeket szeretnél? Ma könnyen felkínálják a lombikbébi lehetőséget. Több mint öt természetes módszer közül választhatsz. Vannak ismerőseim, akiknek papírjuk volt arról, hogy nem lehet gyermekük, és mégis boldog anyák. Milyen lehetőségek vannak? Mi az amit nem mondanak el a lombikprogramról, de ha belevágsz, nem tudod kikerülni?...

Dúlaként az élményedet védem, és támogatom a várandósság, szülés és gyermekágy alatti időszakban. Segítek Traumáid feldolgozásában, a szülésre való felkészülésedben, vagy szülés utáni felépülésben. AmennyibenCsászármetszés előtt után hasznos tanácsokkal látlak el.
 
Tapasztalataim, képzéseim által szerzett tudást szívem teljes melegével nyújtom feléd. Annyit merítesz belőle, amennyi neked kell.Rólam mondták: http://dulajelenlet.blogspot.hu/2014/10/neked-miben-segithetek-szules-tamogatas.html

Hívj, ha többet akarsz megtudni:

Családtervezésről, várandósságról, kórházi szülésről, otthonszülésről, gyermekágyról, szoptatásról, igény szerinti hozzátáplálásról, segített szobatisztaságról, hordozásról, gyermeknevelésről, párkapcsolatról...
vagy ha támogatásra van szükséged!

„Az emberek nem azt látják, ami
ténylegesen van, hanem aminek a
látására tanították őket.”

Anthony de Mello

Nincsenek megjegyzések: