2015. november 15., vasárnap

Új Hőmérsékletmérési Kutatás az Access Barsról


Dr Lisa Cooney Thermography VideoGondolkodtál már valaha azon, hogy mi történik a testedben, amikor Access Bars kezelést kapsz?

Dr. Lisa Cooney elgondolkodott azon, hogy mit mutatna ha Szabvány Hőmérsékletmérést használnak arra, hogy bemutassák a fiziológiai változásokat a testben egy Access Bars kezelés előtt és után. Lenyűgözte az eredmény, ezért megmutatta Dr. Daniel Beilinnek, az Alfa Thermodiagnostics Alapítójának és Főorvosának.
Dr. Beilin azt mondta, "Bármit is csinálsz, rájöttél valamire. Beutalnám a betegeimet ahhoz az emberhez, aki ezért felelős, főleg a daganatos betegeimet."
Dr. Cooney készített egy videót, amely bemutatja Amit a Test Tud és Amit a Test Mutat. Nézd meg itt és hagyd abba a gondolkodást.
Szerk. Ezt a független vizsgálatot a nagylelkű Dr Lisa Cooney finanszírozta és hozta létre. A Hőmérsékletmérés (Thermometry) egy olyan technológia, amely már megkapta az Európai Unió CE biztonsági védjegyét. A technológia nem részesül az Access Consciousness támogatásában, de egy olyan eszköz, amelyet arra használtak, hogy elemeze és számszerűsítse azokat a változásokat, amelyeket az Access Bars teremtett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése